Handelsbetingelser

Du kan anvende, købe og tilgå vores side 24 timer i døgnet. Ordrer bliver behandlet og leveret automatisk, og du vil derfor også modtage varer med det samme. Du kan se dine køb foretaget på din konto i ordrehistorikken. En kvittering vil også blive sendt til din e-mail, såfremt den er angivet. Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i købet, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger. Du handler direkte via PayPal eller Stripe på PhoenixGaming.NET.


Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle priser er angivet i Euro (EUR) Vi accepterer følgende betalingsmidler: PayPal, Stripe eller MobilePay. Ved ønske om brug af MobilePay skal du oprette en Support sag og spørgere efter SunShine#8912 på Discord. Der gøres opmærksom på, at såfremt man ønsker, at betale med MobilePay vedlægges der et administrationsgebyr på 5 danske kroner (DKK) oveni købet. Vi tilbyder ikke mulighed for efterbetaling, og alle betalinger foregår derfor online med et af ovennævnte midler. Medmindre andet er angivet, skal den samlede pris inkl. eventuelle gebyrer være betalt, inden vi leverer varen. Du har således altid mulighed for at afbryde dit køb, inden betalingen gennemføres, såfremt du ikke ønsker at erhverve den pågældende ydelse.


Ansvarsfraskrivelse

PhoenixGaming.NET er ikke erstatningsansvarlig for tab af data, ved eventuelle, hacker angreb af databasen eller din Steam konto. Dine køb kan KUN benyttes på PhoenixGaming.NET og er bundet til din Steam konto. PhoenixGaming.NET er endvidere ikke erstatningsansvarlig for tab, som skyldes: Nedbrud i og/eller svigtende adgang til it-systemer eller ødelæggelse/beskadigelser af data i disse systemer, der kan henføres til nedennævnte begivenheder, uanset om det er PhoenixGaming.DK, der står for driften af systemerne: Svigt i strømforsyning eller telekommunikation hos PhoenixGaming.DK. Lovindgreb, terror eller hærværk (herunder computervirus og -hacking), uroligheder, oprør, sabotage, krig eller naturkatastrofer. Strejke, lockout, boykot eller blokade, uanset om konflikten er rettet mod eller iværksat af PhoenixGaming.NET selv eller dennes organisation, og uanset konfliktens årsag. Det gælder også, når konflikten kun rammer dele af PhoenixGaming.NET. Andre forhold og omstændigheder, som er uden for PhoenixGaming.NET kontrol. PhoenixGaming.NET forbeholder sig retten til uden varsel at ændre disse regler/politikker.

Der tages forbehold for tastefejl på siden.

Der ydes ikke kompensation for udelukkelse fra Serveren pga. regelbrud.

PhoenixGaming.NET forbeholder sig retten til, at lukke for serverene uden yderligere varsel.


Levering

Vi sælger og leverer KUN virtuelle produkter / online services. Produkterne forventes at leveres med det samme til køber.

Levering kan kun ske direkte via PayPal eller Stripe betaling, så længe du opfylder følgende krav:

Du er logget ind med din egen Steam konto på PhoenixGaming.NET.

Du har ikke tidligere historik med at forsøge at snyde med eller undgå at betale.


Fortrydelsesret

Da alle varer er virtuelle produkter og leveres med øjeblikkelig virkning og klar til brug med det samme, fraskrive du dig din fortrydelsesret ved køb her på PhoenixGaming.NET. Derfor vil et køb værende bindene og ikke til, at fortryde.


Reklamation

I tilfælde af fejl i leveringen, f.eks. at du har modtaget en forkert pakke eller intet modtager

ved køb på vores side, skal du inden for en rimelig tid

efter at have opdaget en sådan fejl skriftligt informere PhoenixGaming.NET om fejlen.

PhoenixGaming.NET vil derefter give dig oplysninger om, hvordan du skal forholde dig.


Steam

Vi bruger Steam til at håndtere logins på flere af vores sider.

Læs Steams privatlivspolitik for mere information.

https://store.steampowered.com/privacy_agreement/


Kortoplysninger

Vi benytter PayPal og Stripe som “Payment Service Provider”, og du vil ifm. betalinger blive sendt til

deres portal, hvor de også vil modtage eventuelle kortoplysninger du indtaster hos dem.

Læs PayPals brugsbetingelser for mere information

https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/legalhub-full?locale.x=da_DK

Læs Strips brugsbetingelser for mere information

https://stripe.com/en-dk/privacy